Scroll to top

Live Betting: 6 χρήσιμες συμβουλές για να ανεβάσεις το κέρδος σου!

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, 00:16
Live Betting: 6 χρήσιμες συμβουλές για να ανεβάσεις το κέρδος σου! Live Betting: 6 χρήσιμες συμβουλές για να ανεβάσεις το κέρδος σου!
+A
-A
Το live betting στην εποχή μας ξεπερνάει πολλές φορές σε τζίρο και τα pre game πονταρίσματα. Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν την εξέλιξη ενός αγώνα για να ποντάρουν, καθώς θεωρούν πως εκεί οι ευκαιρίες είναι περισσότερες. Και δεν είναι λάθος. Μόνο που και το live betting έχει τα δικά του μυστικά…
 
Πριν προχωρήσουμε σε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για τα πονταρίσματα στο ζωντανό στοίχημα, καλό θα είναι να γίνει σαφές τι ακριβώς είναι το live betting. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια -ειδικά στην Ελλάδα- που το ποντάρισμα σε ένα ματς τελείωνε την ώρα της σέντρας. Σίγουρα, θα έχετε βρεθεί σε παρέες όπου κάποιος θα είπε «δεν πρόλαβα να το παίξω και πέρασε». Αυτό έχει αλλάξει. Το live στοιχημα έχει εξαπλωθεί ραγδαία και -όπως ήδη αναφέραμε- πολλοί έχουν εγκαταλείψει το pregame ποντάρισμα και περιμένουν τη ζωντανή εξέλιξη.
 
Αυτό ακριβώς είναι το live betting. Να ποντάρει ο παίκτης την ώρα του αγώνα. Και να κερδίζει πριν ακόμα το παιχνίδι ολοκληρωθεί. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει τους bookmakers να εμπλουτίσουν τις αγορές τους και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει την ώρα που το παιχνίδι είναι live και να πληρωθεί πριν ακόμα τελειώσει το ματς. Φυσικά, πολλοί χρησιμοποιούν το ζωντανό στοίχημα και για κάλυψη στα bets που έκαναν πριν από τη σέντρα. Το live betting είναι συναρπαστικό και τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το κέρδος σας.
  • Κάντε τη μελέτη σας πριν από τον αγώνα
Μπορεί το live betting να σημαίνει ποντάρισμα την ώρα του αγώνα, ωστόσο χρειάζεται μελέτη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι πιο επιτυχημένοι παίκτες δεν περιμένουν τη σέντρα για να προχωρήσουν στις επιλογές τους. Έχουν κάνει ήδη τη μελέτη τους και κινούνται ανάλογα με το πως εξελίσσεται ο αγώνας. «Κλειδί» εδώ είναι και η ορθή κατανόηση του αθλήματος. Στο in-play στοίχημα πρέπει να γνωρίζετε καλά το σπορ και τους κανόνες τους. Γι’ αυτό κυκλώστε αυτό που είστε καλοί και μην χάνετε τον χρόνο σας -όπως και τα χρήματα σας- σε διαφορετικά αθλήματα που δεν τα γνωρίζετε. Το live betting απαιτεί πλήρη κατανόηση του τι γίνεται στο γήπεδο. Διαφορετικά δεν θα βρείτε στοιχηματικές ευκαιρίες. Συνεπώς, κάντε την προεργασία-έρευνα σας και περιμένετε να αρχίσει το ματς.
  • Να είστε συγκεντρωμένοι
Με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάπτυξη του ίντερνετ, είναι πολύ εύκολο να βλέπετε live αποτελέσματα παντού μέσω ενός κινητού ή εντός tablet. Έτσι, όμως, δεν θα βρείτε ευκαιρίες στο ζωντανό στοίχημα. Είναι πολύ σημαντικό να είστε «in the zone». Προφανώς, δεν γίνεται να είστε στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να ποντάρετε ενώ είστε έξω για ποτό ή φαγητό, ή μιλάτε στο chat με τους φίλους ή την κοπέλα σας. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη αποκλειστικά στο παιχνίδι και φυσικά στη διακύμανση των αποδόσεων.
  • Κατανοήστε ποια ομάδα έχει το momentum
Ένα βασικό λάθος που κάνουν οι παίκτες είναι πως έχουν στο μυαλό τους την pregame εικόνα των αποδόσεων ή της δυναμικής των ομάδων κι έτσι περιμένουν ανάλογη αντίδραση την ώρα του αγώνα. Είναι πολύ πιθανό, όμως, το momentum να αλλάξει. Μία ομάδα που θα σκοράρει ένα τέρμα παίρνει ψυχολογία και ενδέχεται να ανεβάσει την απόδοση της. Μπορεί να της γυρίσει και «μπούμερανγκ». Εκεί πρέπει εσείς να δείτε τι γίνεται στο γήπεδο για να πράξετε αναλόγως. Και κρατήστε αυτό: Οι επιτυχημένοι παίκτες μπορούν και «διαβάζουν» το momentum πιο γρήγορα από τους bookmakers κι έτσι βγάζουν σημαντικά κέρδη!
  • Έχετε κατά νου τα special bets
Όταν ποντάρετε pregame, κοιτάτε συνήθως τις βασικές αγορές. Στο live betting, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ανάλογα με το πως εξελίσσεται ένας αγώνας, είναι πιθανό να βγουν ευκαιρίες σε αγορές που δεν έχετε κατά νου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το στοίχημα στα κόρνερ. Σημαντικές ευκαιρίες βγάζουν και οι κάρτες.
  • Ποντάρισμα στο φαβορί όταν αυτό χάνει
Ίσως έρχεται σε αντίθεση με το momentum που γράψαμε πιο πάνω, ωστόσο πρέπει να κατανοήσετε κάτι. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο ποδόσφαιρο… Στο μπάσκετ για παράδειγμα, ένα φαβορί μπορεί να γυρίσει πιο εύκολα από το -15, παρά μία ομάδα από το 0-2 στο ποδόσφαιρο. Αντίστοιχα, πολλές ευκαιρίες κέρδους βγάζει το βόλεϊ, αφού δεν είναι απίθανο το φαβορί να χάσει ένα σετ, ενώ κάτι παρόμοιο ισχύει και στο στοίχημα τένις. Στα συγκεκριμένα αθλήματα το φαβορί γυρνάει πιο «εύκολα» και οι ευκαιρίες είναι πολλές!
  • Ελέγξτε τα χρήματα σας
Last but not least η διαχείριση κεφαλαίου. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο stoixima και είναι καθοριστικής σημασίας και στο live betting. Κι αυτό διότι ο παίκτης μπορεί να «παρασυρθεί» πιο εύκολα. Χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς από τους προσωπικούς κανόνες που έχει θέσει και προφανώς δεν πρέπει να ποντάρει περισσότερα από αυτά που «αντέχει» η τσέπη του. Στο live betting οι αγορές είναι άφθονες, ο «πειρασμός» μεγάλος κι εκεί ακριβώς είναι που ξεχωρίζει ο επιτυχημένος παίκτης. Κι επιτυχημένος είναι αυτός που ελέγχει τον εαυτό του και κινείται με βάση τους κανόνες του.
 
Διαβάστε ακόμη
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα